Köra Säkert vann guld på Mobilgalan

Köra säkert vinnare

I kategorin ”Internet of Things – Solution of the Year” vid Mobilgalan, vann Folksam tillsammans med Telia och Bilia första pris för den smarta tjänsten Telia Sense. Telia Sense är tjänsten som gör din gamla bil (alla bilar tillverkade efter 2001) uppkopplad och smart, vilket ger dig kontroll över din bil, 4G Wifi och om du har din bil försäkrad hos oss på Folksam kommer vi kunna erbjuda dig Köra Säkert – framtidens försäkring där vi hjälper dig att förbättra ditt körbeteende och därmed får du lägre försäkringspremie. Säljstart för Telia Sense och Köra Säker kommer att ske under 2016.

Det känns otroligt roligt att Folksam tillsammans med Telia och Bilia nu fått utmärkelsen ”Internet of Things – Solution of the Year”. Ett bevis på en innovativ produkt helt enkelt!

Telia Sense