Scanna hjälmens streckkod och få köpråd direkt i butiken

Nu kan ni som skall köpa cykelhjälm få köpråd direkt i butiken genom att scanna en hjälmens streckkod. Appen Shopgun gör det enkelt och effektivt att snabbt få tillgång till Folksams cykelhjälmstest. Genom att scanna av streckkoden kommer du som konsument kunna se om hjälmen får RÖTT, GULT eller GRÖNT, under förutsättning att den eller annan produkt från aktuellt företag är testad.

Grönt = bra köp

Gult = tveksamt

Rött = Köp ej

Appen Shopgun finns både för Android och  iPhone och kan vara användbar även när du skall handla andra produkter. I dag finns framför allt för produkter i dagligvaruhandeln med och appen visar vad som döljer sig bakom streckkoden.

Även Folksams färgtest finns i appen Shopgun.

För mer information se Shopguns hemsida.

/Helena Stigson