Kollisionsvarning

Jag har testat ett kollisionsvarningssystem för eftermontering i en bil med standardmonterat autobromssystem (bromsar bilen när kollisionen är nära) för att jämföra de båda systemen. Varningssystemet mäter tiden till fordonet framför och varnar när du ligger för nära. Jag blev positivt överraskad hur väl det fungerar och att det verkligen ger mig en värdefull varning innan autobromssystemet reagerar. Utöver det ingår även ett filbytesassistent som varnar om du utan blinkers är på väg att korsa en körfältslinje. Oavsett om bilen har ett autobromssystem, än så länge är relativt ovanligt, så tillför verkligen det eftermonterade varningssystemet en bra hjälp för att undvika att köra på bilen framför. Kolla in klippet på den Kollisionsvarnare som jag provat. Nu är klippet producerat på samma sätt som när TV-shop marknadsför träningsredskap som ger en perfekt kropp medan man sover. Tänk bort reklamens USA-format och fokusera på funktionen. En kortare sekvens hittar du här.