Vi som skriver

Carina Lundberg Markow

Carina Lundberg Markow

Carina är chefsstrateg för Ansvarsfull kapitalförvaltning på Folksam. hon har arbetat i koncernen sedan 1998 och dessförinnan i finansbranschen sedan 1985. Carina har läst statskunskap i Göteborg och har också en MBA från handelshögskolan i Köpenhamn. Carina är den som oftast uttalar sig i media om hållbarhet och ägarfrågor. Hon kallas också för moraltanten.

Läs inlägg
Emilie Westholm

Emilie Westholm

Emilie är chef för ansvarsfullt ägande på Folksam, där hon arbetat sedan 2007. Emilie har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet och en kandidatexamen från Journalisthögskolan i Stockholm. Hon gillar att dricka kaffe, läsa och som alltid att prata snabbt och mycket. Hon gillar inte fotboll särskilt mycket.

Läs inlägg
Nina Bönnelyche

Nina Bönnelyche

Nina är bolagsanalytiker och har jobbat på avdelningen sedan 2003. Hon har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet. När hon inte är med familjen ägnar hon gärna sin tid med keramik.

Läs inlägg
Jacob Johansson

Jacob Johansson

Jacob anslöt som bolagsanalytiker till gruppen under 2017 och gillar, i motsats till Emilie, fotboll väldigt mycket. Förutom fotboll tycker han om att läsa och vara ute i naturen, och pratar gärna länge om växter och odling. Jacob har en juristexamen från Uppsala universitet

Läs inlägg
Helena Kernell

Helena Kernell

Helena är bolagsanalytiker och har arbetat på avdelningen sedan 2017. Helena har arbetat med hållbarhetsfrågor sedan 2010 och har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet. Hon tycker om skidor, vandring – ja allt som innebär att hon får vara ute i naturen.

Läs inlägg