Dagens bild – Kamrat på vägen

Vad säger ni, är det inte dags för en ny bild ur Folksams rika affischskatt?

I samband med Folksams hundraårsfirande (2008) så hände mycket skoj. Bland annat presenterades många av de reklamaffischer som använts av Folksam under åren. De bilderna letade sig till slut ned till digitalt format på en dvd-skiva som hamnade i händerna på Barbro Gustafsson som var hundraårsgeneral och ansvarig för firandet. I samband med Barbros pension så “promenerade” skivan med bilderna vidare och vi kan därför tid till annan lägga upp några av våra personliga favoriter ur det digra utbudet.

Om du inte kan hålla dig till nästa uppdatering på detta ämne så kan du ta del av dessa affischer på den gång som går ovanför matsalen och som förbinder S och L-husen.

Dagens bild heter “Kamrat på vägen” och är en del av någonting som inte jag känner till men som kallas “Ungdomsgiven ´57”.