Konsten att inte lämna studion

Hade äran att få besöka Sverker Rakt På igår.  Jag blir alltid rätt skraj inför offentliga framträdanden och att bli grillad av den mytomspunne Sverker var inget undantag. Eftersom jag i mitt yrkesliv ofta får skäll och kritik från olika håll så har jag alltid kollat i Sverker i Plus för att lära mig hur man kan ta emot kritik på ett sätt som verkar vettigt.  Jag har kommit fram till att devisen för “På minuten” gäller även för media:

  • Inte tveka eller staka sig
  • Inte upprepa sig
  • Inte lämna ämnet eller rummet

Just denna gången var det dock inte för att stå till svars som jag var där. Istället fokuserade man på pensionskapitalets makt och jag fick personifiera en sida av detta.   Hur det gick kan beses här:


http://svtplay.se/v/2319798/sverker_rakt_pa/del_4_av_10?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2319798/sb,p139921,1,f,-1