Richard yo m**f** bitch!

Vi får ju många frågor om vad vi gör på jobbet. Här på bloggen får ni en inblick i vad som händer. Men jag måste erkänna att vi nog utelämnat en del av stämningen på kontoret där Richard, Carina och jag sitter nära varandra i ett eget litet landskap. Framför allt stämningen som uppstår vid de tillfällen då chefen Carina inte är på plats…

Richard och jag har nämligen utvecklat ett sätt att kommunicera på som kanske för vissa kan ses som lite

You are such a...

chockerande. Men jag lovar er att det hela på många sätt visar hur stor respekt vi har för varandra!

Som det står på några anteckningslappar, som jag köpte i Kanada för ett par veckor sen, så är “bitch an affectionate term (mostly)”.

Och med lapparnas hjälp kan jag berätta för alla “bitches in my life exactly what kind of bitch they are”.

“Whether they’re your bitch or just a certain kind of bitch, don’t they deserve to know?”

Precis vad jag tycker! Så, yo bitches, här kommer en mycket varm hälsning till er, bara er:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0[/youtube]