Gå och rösta!

Your vote counts

Flera veckor kvar till valet och man har redan sår i öronen. Trots detta måste varje ansvarskännande medborgare gå och rösta. Vi får de ledare vi förtjänar hellre än att gnälla rösta eller engagera dig i politiken själv. Mitt röstkort damp ner på hallmattan idag och det ska användas.

Den senaste tidens diskussion om drogtester är rätt underhållande. Tänk om detta är framtiden ? Kissa i mugg innan du kommer in på jobbet. Tja, ska vi kräva detta av våra kids är det inte mer än rimligt att vi gör det själva oavsett om vi är bankdirektörer, företagsledare, politiker eller journalister. Riktigt stora problem får  vi troligen då med den stora “vuxendrogen” dvs alkohol.  Personligen hade jag troligen blivit  hemskickad ett par gånger.  Jag minns speciellt en gång i början på 90-talet då jag efter en blöt övning satt på min kontorstol och höll mig krampaktigt i en skiva knäckebröd. Hade dock vett att skicka hem mig själv efter nån timme.