De ud dør

Jag var i Köpenhamn i början av veckan och deltog i möten i UNEP-FI där samtliga nordiska medlemsföretag var överens om att vi måste bli bättre på att hantera klimatfrågan. Personligen tycker jag att vissa har mer att göra än andra, vilket jag skulle kunna utveckla men nu var det inget långt inlägg jag tänkt skriva den här gången. I Köpenhamn fick jag nämligen även konstruktiv kritik om hur bloggen ser ut:

“Ni skriver för låååånga inlägg!”, sa en trogen läsare.

Så därför visar jag er istället några utvalda bilder från klimatmötets Köpenhamn:

20091207007

Vattenfall och klimatmöte...

De ud dör

De ud dør

hopenhagen

A bottle of hope?

Domedagen nära?

Domedagen nära?

 

Ja, hur skulle den se ut om du fick bestämma?

Ja, hur skulle den se ut om du fick bestämma?

Det här unge konstnären verkar tro att klimatförändringar får oss att sova när det är ljust och spela fotboll när det är mörkt.

Det här unge konstnären verkar tro att klimatförändringar får oss att sova när det är ljust och spela fotboll när det är mörkt. Eller har jag missförstått nåt i budskapet?

Den här konstnären har däremot ett tydligt budskap.

Den här konstnären har däremot ett tydligt budskap.