Om vådan av att inte läsa tidningen

The Paper Boy

The Paper Boy

På Näringsdepartementet sparas det tydligen ordentligt. Det är bra att Maud håller i plånboken men synd att de drar in på just prenumerationen av Svenska Dagbladet. Hade de fortfarande läst Fredrik Braconiers artikel  den 15 september om Vattenfalls taklösa ansvar för kärnkraftsolyckor i Tyskland så hade de kanske inte blivit så överraskade den senaste veckan. Konstigt dock att ingen såg den på webben, det är fortfarande gratis men SvD:s webbplats är kanske spärrad för medarbetare i regetingskansliet? Man kan ju läsa allt möjligt trams som inte har med det viktiga regeringsuppdraget att göra i en webbtidning. Kanske kan nya VD:n förbarma sig över sina ägare och skänka dem en prenumeration?

I morgon ska jag ha ett samtal  med  Helene Biström från Vattenfall angående Krisen & Klimatet på Naturvårdsverkets Klimatforum. Jag tänker berätta om varför jag vill bli arbetslös.

SVd1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6