Mitt eget Hotel California

Nu är jag tillbaks på Folksam igen. Min första anställning på Folksam 2001 avslutade jag för att jobba med en folkomröstningskampanj. Anställning 2003 avbröts för ett äventyr i Bryssel och på kommunikationsbyrå i Stockholm. 2008 vikarierade jag som pr-ansvarig på Folksam under åtta månader, och nu är jag på plats som vikarie för Nina som inom kort kommer att få sin andra son. Fyra anställningar på åtta år, tja, det är uppenbart att jag har svårt att slita mig från Folksam.

Min nya roll som bolagsanalytiker inom ansvarsfullt ägande blir att vara med och påverka företagen som Folksam investerar i att jobba med mänskliga rättigheter, förbättra sitt arbete inom miljö och jämställdhet och en mängd andra områden. Det är ett arbete som bara har börjat, både för mig och för företagen.

 Utan att bli alltför poetisk kan jag väl konstatera att Folksam har blivit mitt eget Hotel California – ”You can check out anytime you like but you can never leave

Här kommer Gipsy Kings fantastiska cover av The Eagles ”Hotel California” 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QoQdLJt–kE[/youtube]