Ännu fler frågor…

4. Stämmoproffset Torwald talar om bonusar även vid denna punkt. Varför ska aktieägarna ta hela smällen? Varför inte koppla aktieutdelningen till löner och styrelsearvode. Ingen utdelning inget arvode.

Ersättnngen är kopplad till resultat säger MW. Han beklagar att aktien fallit men banken är i sällskap med övriga marknaden. Han har redan gett upp och hänvisar inte längre dessa frågor till respektive punkt senare i agendan.

Ja detta är ett axplock av alla frågor som dyker upp på en stämma. Klyftan mellan småaktieägarna och bankens ledning är djuuuuup. Man talar helt enkelt inte samma språk. 

Hittils är det bara män 60+ som har yttrat sig. Alla har rutig kavaj eller rutig skjorta. Man ser ett mönster.

En man i Gustav Wasa-frisyr säger att alla i banken gör ett bra jobb. Särskillt kontoren på Frölunda Torg och Sisjön. Han är dock mycket missnöjd med servicen i Majorna. Här har kontorschefen tom låtit andra gå före honom i kön. (Undrar just varför)

Ja vad ska man säga? Det är inte helt enkelt att vara bankdirektör på bolagsstämman.