Top Model – Direktörernas favoriter!

Visste ni att det finns högt uppsatta personer i näringslivet som timar DVD:n för att säkert inte gå misste om ett enda av Tyra Banks visdomsord. Hur vet jag detta? De senaste månaderna har jag hört inte mindre än tre av varandra oberoende verkställande individer som i detalj har haft kunskaper om programmet i fråga. Kan intresset bero på att det är en ständig ström av unga lättklädda unga damer? Delvis är det nog så men det verkar också finnas ett genuint intresse för dynamiken i programmet. Tävlingsmomentet, den tydliga (och ofta hjärtlösa) kritiken och kravet på resultat. Detta är tydligen en oemotståndlig mix för män mitt i krisen.  Ett tips är den svenska Internetsajten Modelljakten där alla kan leka Tyra B. Det är bara att registrera sig och börja rösta.  Risken finns dock att du hittar din egen son eller dotter där och då kanske det inte är lika kul.