Berg, Ström och Gren

Jacob Wallenberg var gäst hos KG Bergström.  finanskrisen beror på att man lånade ut för mycket till fattiga människor som inte hade förmåga att betala tillbaka sina lån, enligt Jacob Wallenberg. 

JW har skaffat skägg. Klär han i det?

[polldaddy poll=1138758]

JW talade för rörliga lönedelar. Rörlig del är ett sätt att rikta VD mot fastställda mål.  Han fick kritik för sina ersättningar från FAM förvaltningsbolaget för Wallenbergstiftelserna men försvarar sig med att det är ett bra sätt att förvalta stiftelserna och att det är viktigt att man får betalt. Mja, vi får väl kolla in Uppdrag Granskning i kväll. Har han Kristina Lagerström i hasorna får han passa sig. Hon biter som en riktig grävling när hon väl fått grepp.  Björn Rosengren var också med. Han hadereklambyråglasögon och var allmänt luddig.